Mickel Langeveld

Bestuurslid GroenLinks Gelderland, dmm'er

Ik ben Mickel, 51 jaar oud en ik ben ongeveer 21 jaar geleden naar Elst verhuisd. Ik ben vader van drie meiden en ik geef samen met Brigitta vorm aan mijn leven. Verder werk ik als informatiemanager bij het Kadaster en zorg dat de informatieverstrekking vanuit deze organisatie helemaal op orde blijft. Ik vind het mooi om kennis op te doen van nieuwe innovatieve ontwikkelingen, via boeken, sociale media en in gesprekken. Dat is mijn werk én mijn hobby.

 

GroenLinks geeft mij het gevoel dat ik relevant kan zijn in de wereld waar ik deel van uitmaak. Dat is belangrijk voor me en daarom was ik 12 jaar met veel plezier gemeenteraadslid in Overbetuwe. In 2018 heb ik het stokje overgedragen aan de nieuwe fractie onder leiding van Hanno Krijgsman.

In mijn rol als Digitale Media Manager draag ik er binnen GroenLinks zorg voor dat we ons houden aan de regelgeving rondom de AVG. Naast mijn taken in Gelderland maak ik ook deel uit van het permanent campagneteam en DMMer in Overbetuwe. Daar probeer ik het enthousiasme voor GroenLinks in Overbetuwe aan te wakkeren.