groen lintje
Groen Lintje

Kandidaten gezocht voor Groen Lintje: deadline 10 juni.

GroenLinks Gelderland reikt op zaterdag 29 juni in de Molenplaats Sonsbeek, in Arnhem, voor de derde keer het 'Groene Lintje' uit. Dit is een prijs voor personen, groepen, organisaties of bedrijven die bijzondere initiatieven hebben ontplooid op het gebied van duurzaamheid, natuur en milieu. 

We roepen iedereen op om kanshebbers aan te dragen. Dat kan via de website gelderland.groenlinks.nl. met behulp van dit formulier: https://forms.gle/SK76FSowjRQ6jKGM9. Doe dit voor 10 juni. Iedereen is zaterdag 29 juni vanaf 15.30 welkom om de uitreiking van het Groene Lintje bij te wonen. De Molenplaats Sonsbeek bevindt zich aan de Zijpendaalseweg 24A in Arnhem. 

Steeds meer vrijwilligers, organisaties en bedrijven zetten zich in om hun steentje bij te dragen aan een leefbare aarde en Gelderland in het bijzonder.  Politiek is gelukkig niet de enige manier om de wereld groener en mooier te maken. GroenLinks Gelderland vraagt aandacht voor de inzet van al deze mensen.

Op zaterdag 29 juni zetten we daarom een aantal van deze organisaties in het zonnetje. Het groene lintje wordt uitgereikt aan kandidaten die iets wezenlijks hebben bijgedragen aan ontwikkelingen in Gelderland. Dat kan in een sociale innovatie betreffen, een technologische vernieuwing of gewoon een initiatief dat veel mensen heeft geïnspireerd. Geef mensen op en kom langs om dit mee te maken.