Als je je reeds hebt aangemeld hoef je je niet nog eens aan te melden. Het is wel van belang dat je je aanmeldt met het mailadres waar je deze mail naar toe is gestuurd, in verband met koppeling met de stemcode.

De agenda en de PLV-stukken vind je hieronder. Vanwege het digitale vergaderen willen we de vragen en opmerkingen graag vooraf per mail ontvangen.

Om te kunnen stemmen over de voorstellen krijg je in de bevestigingsmail ook een stemcode toegestuurd, behalve als je nog geen 3 maanden lid bent. Stemmen kan van zaterdag 17 april 13 uur tot maandag 19 april 13 uur. De uitkomsten zie je weer op de website, de nieuwsbrief en het verslag.

Agenda Provinciale Ledenvergadering en carrousel, 17 april 2021, 10.00 tot 12.45 uur

     1. Opening

Mis je een agendapunt: laat het weten.

     2. Vaststellen verslag PLV 21 november 2021

Hier vind je het verslag. Mail graag je opmerkingen vooraf. In de stemtool vind je de vraag of je akkoord bent met vaststellen van het verslag.

     3. Vaststellen jaarverslag 2020 en jaarrekening 2020

Hier vind je het jaarverslag en de jaarrekening. Over dit onderwerp vind je 2 voorstellen in de stemtool, namelijk of je akkoord bent met het vaststellen van het jaarverslag en de jaarrekening.

     4. Bestuurssamenstelling

Hier vind je onze voorstellen. Over dit onderwerp vind je 3 voorstellen in de stemtool. Naast het afscheid van Harold Goessens de herbenoeming van Mickel Langeveld, de benoeming van de secretaris en de benoeming van Rinaldo van der Kroef als nieuw bestuurslid als penningmeester.

     5. Provinciale Statenverkiezingen

Twee jaar voor PS23 begint de voorbereiding. Over dit onderwerp vind je 3 voorstellen in de stemtool. Over deelname aan de PS-verkiezingen en vaststelling van de keuze van de lijsttrekker en van de kandidatenlijst via een referendum.

     6. Fractie verantwoording

Presentatie door Janet en de fractieleden met een vragenronde.

Programma Carrousel

Vanaf 11.20 tot 12.05 uur zijn er diverse deelsessies waar je uit kunt kiezen en juist bedoeld is dat de leden hierover met elkaar in gesprek kunnen. De onderwerpen deze keer:

1) Ideeën, suggesties en vragen voor de fractie met Charlotte de Roo en Frans Bruning over hun onderwerpen

2) Ideeën, suggesties en vragen voor de fractie Met Celine Berserik en Paul Smits over hun onderwerpen

3) Wooncrisis en (dwarse) oplossingen met Joost Gerretschen, voorzitter Dwars Gelderland.

4) Kansen voor openbaar vervoer in en na corona, met gedeputeerde Jan van der Meer.

 

Van 12.10 tot 12.45 u is er weer een plenair deel en sluiten we af met diverse gasten.

 

We hopen je te zien op 17 april!